Salasanan vahvuuden tarkistamisen määrittäminen tiedostopalvelimen etäkäyttöä varten

Kaspersky Small Office Security tarkistaa tiedostopalvelimen etäkäyttöä varten käytettävän Windows-tilisi salasanan vahvuuden.

Kaspersky Small Office Security tarkistaa salasanan vahvuuden seuraavien ehtojen mukaan:

Näit määrität salasanan vahvuuden tarkistuksen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Asetukset-painike-painiketta.

Tämä avaa Asetukset-ikkunan.

3. Mene Tietosuoja-asetukset-osioon.
  4. Napsauta Tietosuoja-asetukset-ikkunassa Suojattu syöttötila.
  5. Tee seuraavat toimet Windows-tilin salasanan vahvuuden tarkistus -osiossa:
    • Valitse Varoita vanhentuneista salasanoista ... -valintaruutu ja valitse ajanjakso, jonka jälkeen sovellus ilmoittaa sinulle vanhentuneesta salasanasta.
    • Valitse avattavasta Salasanan vaihtamista suositellaan ... -luettelosta ajanjakso, jonka jälkeen sovellus suosittelee salasanan vaihtamista.
    • Valitse Varoita, jos Windowsin asetusten salasanan pituus on alle ... -valintaruutu, jos haluat että sovellus tarkistaa salasanan vähimmäispituuden, joka on asetettu laitteen Windows-käytännössä. Jos salasanan pituus on Windows-käytännössä pienempi kuin tässä määritetty arvo, Kaspersky Small Office Security näyttää ilmoituksen, jossa ehdotetaan lisäämään Windows-käytännön salasanan vähimmäispituutta.